Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@03:30:44 GMT

مهمترین عضو بدن در نشاط انسان

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۱۰۶۳

مهمترین عضو بدن در نشاط انسان

یک متخصص طب سنتی‌ با اشاره به علل خستگی مفرط در افراد گفت: کارکرد نامناسب دستگاه گوارش بر روند شاداب سازی بدن تاثیر منفی دارد.

به گزارش برنا؛ مجتبی ایران‌دوست متخصص طب سنتی‌ گفت : منشأ بسیاری از مشکلات بدن مربوط‌ به کبد به عنوان عضوی  حیاتی‌ و مهم  بوده‌ به طوری که  پزشکان‌ این عضو  را پالایشگاه‌ بدن تعریف‌ کرده‌اند که در صورت تنظیم درست و کارکرد‌ خوب آن تمام اعضای‌ حیاتی‌  به درستی  فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بیان کرد: برای اینکه کار هضم غذا به درستی در معده صورت بگیرد بهتر است افراد مواد غذایی حاوی فیبر‌ کافی‌ مصرف کنند زیرا این مواد در روده بزر‌گ باعث ایجاد حرکات منظم شده و کار جذب و هضم غذا به خوبی انجام می‌شود.

 ایران‌دوست عنوان کرد: به طور کلی انسان سالم‌ 2 بار در روز باید عمل دفع داشته باشد و این کار با خوردن مواد حاوی فیبر‌ و کارکرد‌ درست کبد‌ انجام می‌شود.

 وی تأکید کرد: کارکرد‌ نادرست‌ شکم‌ باعث انسداد‌ روده و در دراز مدت باعث بروز بیماری‌های روده‌ای می‌شود و چنین افرادی‌ با وجود خواب کافی و مناسب‌ خستگی مفرط‌ در هنگام بیدار شدن در بدنشان‌ احساس‌ می‌کنند.

 این متخصص طب سنتی یادآور شد: فردی که دچار عارضه‌ یبوست‌ شده‌ دچار خستگی‌ مفرط‌ در بدنش‌ می‌شود و همین مسئله‌ تعادل‌ حرکتی‌ اعضای بدن را می‌تواند‌ با مشکل‌ روبرو سازد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نشاط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد و هویت‌بخشی به محله

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ارتقا و رسیدگی به فضاهای عمومی  به ارتقا هرچه بیشتر زندگی عمومی در شهرها و محله‌ها می‌شود مساجد یکی از فضاهای عمومی هستند که با درگیری هرچه بیشتر شهروندان باعث هویت بخشی به شهر و محله می‌شود.  

محسن الويری (مدرس دانشگاه باقرالعلوم(ع)) در مقاله‌ای با عنوان «رويکردی تاريخی به مسجد به‌عنوان الگوی جامعه دينی و هويت‌بخش محله»  به این موضوع اشاره می‌کند که مسجد به معنی سجده‌گاه در اصطلاح شرعی به مکانی اطلاق می‌شود که برای نماز خواندن همه مسلمانان وقف شده باشد و مسجد علاوه بر مرکزیت برای عبادت، محلی برای نشان دادن هماهنگی بیشتر و همبستگی مردم برای رسیدن به اهداف الهی و انسانی است.

* مساجد و تاثیر آن برآداب شهروندی

 به زعم این پژوهشگر تاسیس مسجد از سوی پیامبر (ص) بلافاصله پس از ورود به شهر مدینه، تنها اقدامی نمادین برای نشان دادن جوهره عبودی جامعه و حکومت در اندیشه اسلامی نبود؛ بلکه با مروری بر متون دینی و تاریخی، چنین به نظر می‌آید که مسجد به عنوان نخستین فضای کالبدی شهری، الگو و ماکتی بود برای آنچه پیامبر (ص) در سطح کلان جامعه تعقیب می‌کردند.

یعنی پیامبر (ص) نخست الگویی از جامعه مطلوب و آرمانی اسلامی را در مقیاسی کوچک به نمایش گذاشتند تا مسلمانان ضمن یافتن نگاهی کلان نسبت به افق آینده، به تدریج و در فضای فراهم آمده در مسجد با احکام و معارف دینی آشنا شوند، متناسب با آموزه‌های دینی تربیت شوند و با آداب شهروندی در یک جامعه دینی انس بگیرند.

* مهمترین کارکرد مساجد

این پژوهشگر توضیح می‌دهد که بعدها مسلمانان با تأسی به پیامبر (ص) بنای شهرهای جدید مانند کوفه، بصره و قاهره را با ساختن مسجد آغاز کردند. مسجد از همان آغاز پیدایش در عصر پیامبر (ص) کارکردهای مختلفی داشت. مهمترین این کارکردها به رغم فراز و نشیبی که در گذار تاریخ یافته است، چنین است: کارکرد عبادی؛ کارکرد آموزشی؛ کارکرد فرهنگی و ارتباطاتی؛ کارکرد سیای و کارکرد اجتماعی.

الویری در ادامه این پژوهش توضیح می‌دهد که این کارکردها به ویژه با تکیه بر تجربه تاریخی، نمایانگر گونه‌ای خاص از تعامل بین انسان و خدا و نماد بیرونی جامعیت دین و تجسم جایگاه عبادت و علم به مثابه دو بال تعالی انسان ها در تفکر دینی است.

این پژوهشگر اینگونه جمع‌بندی می‌کند که جامه تحقق پوشیدن توسعه محله‌ای متناسب با باورهای دینی و ظرفیت‌ها و ضرورت‌های برخاسته از آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی، نیازمند بازتعریف رسالت، نقش و کارکردهای مساجد محله با رعایت یکسانی‌ها و تفاوت‌های آن با مساجد جامع به ویژه از نظر گستره عمل بر اساس آموزه‌های دینی و ژرف‌کاری در تجربه تاریخی است و بر این اساس تمامی امور مربوطه به مساجد مانند معماری، اجزاء، کارگزاران، درآمدها و هزینه‌های آن نیز باید مورد بازنگری قرار گیرد.

گفتنی است، یافته‌های این پژوهش در همایش «همایش ملی مسجد و نظم اجتماعی در ایران» ارائه شده، این همایش توسط پژوهشگاه فرهنگ هنر و راتباطات اسفند ۱۴۰۲ برگزار شده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • قیمت شاهین دنده ای و اتومات +جدول
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • قیمت جدید مدل‌های مختلف پیکان اعلام شد/ جدول قیمت
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • جبلی: مسعود اسکویی مصداق بارز نشاط و سرزندگی بود
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم