Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@23:29:44 GMT

22 دلیل گیاهخوار بودن انسان

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۰۳۲۱

این که انسان، اساساً گیاهخوار است یا گوشتخوار یا هر دو خوار، از دیر باز محل بحث بوده  است. عصر ایران در این پست، دلایل گیاهخوارها را به نقل از مدرسه وگانیسم، منتشر می کند:

۱- انسان مانند ساير گياه خواران آب را می مكد در حالی كه گوشت خواران ليس ميزنند.

۲- انسان مانند ساير گياه خواران بدون حركت دادن سر می تواند فك خود را علاوه بر بالا و پاين به چپ و راست هم حركت دهد درحالی كه گوشت خواران فقط به بالا و پايين قادرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳- انسان مانند ساير گياه خواران داراي دندانهای صاف و مسطح است در حالی كه دندان گوشت خواران تيز و شمشيری است.

۴- گياهان به آهستگی مواد مغزی خود را پس می دهند از اين رو براي جذب آنها نياز به روده بلند است انسان دارای روده كوچك( ۷ متری) و روده بزرگ( ۱٫۵ متری) است، مانند ساير گياهخواران

در عوض گوشت به علت فساد پذيری بالا نبايد مدت طولانی در بدن بماند از اين رو نياز به روده كوتاه است و تمام گوشت خواران روده هاي كوتاه دارند.

۵- عضلات معده انسان ظريف و نرم است در حالی كه عضلات معده گوشت خواران خشن و پولادين است برای هضم و حل كردن گوشت و استخوان ، براي همين است كه انسانهایی كه گوشت غذای اصلی آن هاست بيشتر اوقات دچار بيماری يبوست می باشند و يبوست عامل بيشتر بيماريها است.

۶- ترشحات معده و لوزالمعده انسان بر روی گوشت بسيار كم اثر است در حالی كه ترشح معده گوشت خواران گوشت، رگ، پيه و استخوان را نيز حل ميكند.

۷- گوشت دارای ازت زيادی است كه دفع آن برای بدن انسان بسيار سخت است و باعث نقرس و بيماريهای كبدی می شود بوی بد دهان و بعضی از سردردها دلايل وجود ازت زياد در مايعات بدن است.

۸- گوشت خواران برای تامين تمام مواد مورد نياز بدن خود گوشت، پوست، چربی و استخوان شكار خود را ميخورند انسان نمی تواند.

۹- چاك دهان انسان و گياه خواران كوچك در حالی كه چاك دهان گوشت خواران بسيار باز است.

۱۰- از دلایل گیاهخوار بودن این که چربی گوشت به زحمت از بدن انسان دفع می شود و دارای کلسترول بد است. از اين رو چربی سرگردان در شكم ، پهلوها ،سينه ،باسن و…انباشته شده و انباشت آن در رگها انسداد و تصلب شرائين را به همراه دارد.

۱۱- حيوانات گوشت خوار قادرند به سرعت بدوند و حيوان در حال گريز را گرفته و بدرند ولی انسان برای بالارفتن از درختان و چيدن ميوه ها و دانه ها توانا است.

۱۲- چشم گوشت خواران ميی تواند در شب ببيند در ضمن زاويه گشاد و تنگ شدن مردمك چشم آنها عمودی است در گياه خواران اين چنين نيست.

۱۳- پروتیین موجود در گوشت سخت تر از پروتیین گياهان در بدن انسان جذب می شود از اين رو بدن مجبور به كار طاقت فرسا است.

۱۴- گوشت خواران می توانند بوی حيوانات ديگر را از فاصله های دور حس كنند انسان قادر به چنين كاری نيست.

۱۵- گوشت خواران مي   توانند ساعت ها بی حركت باقی بمانند و منتظر نزديك شدن شكار باشند در حالی كه انسان نمی تواند يك جا بند شود.

۱۶- طبع انسان چون گياه خوار است از ديدن، بوئيدن و چشيدن ميوه ها و سبزيجات خوشش می آيد همان گونه كه گوشت خواران از گوشت و خون، انسان از منظره مرگ و خون غمگين و ناراحت می شود.

انسان و ميوه خواران دوست دارند ميوه ها را به صورت خام مصرف كنند در حالی كه نه ميل دارند و نه می توانند گوشت را خام بخورند.

۱۷- گیاهان خام از خواص شديد شفا بخشی و دفع سموم برخوردار است، بر عكس آنها گوشت و فراورده های حيوانی ناقل بسياری از بيماري ها، انگلها ، كرمها و ميكروبها است.

۱۸- پرندگان و چرندگان و حيوانات گياه خوار يكديگر را می شناسند و در كنار هم با مهربانی زندگی می كنند و هر وقت حيوان درنده ای نزديك شود به طور غريزی می گريزند اين حالت در انسان هم ديده مي شود.

۱۹ - انگشتان دست انسان دليل بر گياه خوار بودن انسان دارد در غير اين صورت بايد ناخنهای تيز و برنده می داشت.

۲۰- گياه خواران برای كنترل دمای اضافه بدن خود عرق ميكنند ولی گوشت خواران زبان را بيرون آورده و به سرعت نفس می كشند.

۲۱- گوشت خواران ۱۰ برابر گياه خواران در بدن جوهر نمك توليد می كنند كه بيشتر برای هضم استخوان كاربرد دارد.

۲۲- انسان توانایی هضم قند شیر گاو به نام لاکتوز را ندارد و سبب مشکلات گوارشی می شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گیاه خواران گوشت خواران گوشت خوار گیاه خوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش کاشت گیاه کلزا در طزنج


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،  اقبالی با اشاره به فعالیت ترویجی روز مزرعه در زمینه گیاه استراتژیک کلزا در دهستان میانکوه از برگزاری دوره آموزش گیاه کلزا در روستای طزنج خبر داد. 

 

وی گفت: در این دوره آموزشی که با حضور محقق معین، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و با حضور جمعی از بهره برداران برگزار شد چگونگی کشت و برداشت این گیاه در موقعیت‌های گوناگون آب و هوایی و نحوه توسعه کشت آن مطرح گردید.

 
وی افزود: سطح کاشت این گیاه در دهستان نیم هکتار و عملکرد فصل برداشت آن ۳ تن در هکتار است.

 
رئیس مرکز جهاد کشاورزی دهستان میانکوه  هدف اصلی از کاشت این گیاه تهیه روغن کلزا با هدف کاهش وابستگی کشور به واردات روغن بیان کرد زیرا دانه‌های این گیاه ۵۰ درصد روغن دارد.

دیگر خبرها

  • دمنوش‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو
  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • آموزش کاشت گیاه کلزا در طزنج
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • چهارمین نمایشگاه گلخانه‌سازی، گل و گیاه چهارمحال و بختیاری
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن