Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-08@10:48:02 GMT

این ۹ هشدار در بدنتان را جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۱۰۰۷

این ۹ هشدار در بدنتان را جدی بگیرید

رویداد۲۴ روده‌ یکی مهم ترین اعضای بدن انسان محسوب می شود به طوری که می توان گفت روده ها تاثیر فوق‌العاده‌ای بر سلامت کلی بدن انسان دارند، میکروبیوم روده حاوی ترکیبی از باکتری‌های خوب و بد است که به بسیاری از اعضای دیگر بدن کمک می‌کند.
 
- نفخ
نفخ معده یک حالت اعتراضی بدن نسبت به غذاهایی که روزانه آنها را مصرف می کنیم است، این اتفاق زمانی در بدن انسان شکل می گیرد که بدن توانایی و تحمل هضم برخی از غذاها را ندارد،حبوبات، مواد لبنی و سویا از آن دسته از غذاهای نفاخ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
- استراحت
اگر شب ها استراحت خوبی ندارید و مدام با خستگی از خواب بیدار می‌شوید و یا از بیداری‌های مکرر رنج می برید، پیش بینی می شود به مشکلات روده دچار شده اید بنابراین در این صورت پیشنهاد می شود مصرف فیبر و غذاهای حاوی پروبیوتیک را افزایش داده، ورزش کنید و از غذاهای چرب و شیرین نیز دور بمانید.
 
- مشکلات روده
سموم و ذرات غذاهایی که در بدن انسان کاملا هضم نشده‌اند به بافت‌های زیر پوشش روده نشت می‌کنند و این اختلال سبب التهاب و تغییر در باکتری های روده می‌شود به همین علت توصیه می شود از مصرف غذاهای فرآوری‌شده و ایجادکننده التهاب و آلرژی پرهیز کنید.

بیشتر بخوانید: روش‌های طبیعی سم زدایی بدن

- خستگی و سستی
غذا بر احساس و روحیه انسان ها تأثیر می‌گذارد، البته باید توجه داشت اختلالات خلقی وابسته به سلامت روده نیستند، اما این مورد هم قطعاً بی تاثیر نیست و اگر با نوسانات خلقی یا افزایش اضطراب روبرو هستید بهتر است رژیم غذایی و سبک زندگی‌تان را تغییر داده و در جهت بهبود سلامت روده عمل کنید.
 
- مصرف بیش از اندازه آنتی بیوتیک ها
آنتی‌بیوتیک‌ها میکروبیوم روده ما را تغییر داده و می‌توانند بدن انسان را در معرض کمبود مواد مغذی قرار دهند. زیرا وظیفه آنتی‌بیوتیک‌ها علاوه بر از بین بردن باکتری‌های بد، باکتری‌های خوب نیز است و بهترین جایگزین آن ها مصرف پروبیوتیک است.
 
- مشکلات گوارشی
معده و مری بخشی از دستگاه گوارش هستند، بنابراین امکان دارد برخی خوراکی ها در بدن محیط اسیدی ایجاد کند، پس از مصرف سریع غذا پرهیز کنید و هر لقمه را خوب بجوید. همچنین از غذاهای تحریک ریفلاکس اسید معده می توان به قهوه، شکلات، الکل، غذاهای چرب، غذاهای شیرین بسیار فرآوری‌شده اشاره کرد که بسیار مضر بوده و باید از مصرف آن ها دوری کنید.
 
- افسرده‌
میکروب‌های روده به تولید متابولیت‌هایی مانند اسیدهای صفراوی و اسیدهای چرب کمک می‌کنند این میکروب ها سروتونین رگ‌های خونی را منقبض کزده و باعث خواب آلودگی افراد می شوند و همچنین در تنظیم دمای بدن افراد نقش دارند، زیرا حدود ۹۵٪ از سروتونین در روده قرار دارند و همین تولید ناکارآمد سروتونین ها منجر به اختلالات خلق و خو می شود.
 
- بیماری مداوم
واکنش ایمنی ضعیف می‌تواند نشانه‌ای از روده ناسالم باشد، البته گفتنی است که میکروبیوم روده در تقویت ایمنی بدن نقش زیادی دارد.
 
- اسهال مزمن
اسهال مزمن نشانه بارز مشکلات روده ای است و برای رفع آن می‌توانید غذاهای حاوی فیبر محلول مانند حبوبات و سیب را مصرف کنید
 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت سلامت خانواده جدیدترین عکس های سلبریتی ها بدن انسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۱۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی

 متخصص عفونی با بیان اینکه تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است، گفت: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسن صالحی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: پرتوها و عوامل شیمیایی دارای اثراتی بر ژنتیک افراد هستند و می‌توانند منجر به بروز سرطان شوند.

وی با بیان اینکه بعضی از عوامل و بیماری‌های عفونی مانند بیماری مالاریا و سالک در شرایطی خاص، افزایش پیدا می‌کند و تخریب اکوسیستم، تجارت، حمل و نقل و مهاجرت نیز می‌تواند اثراتی مثبت و منفی داشته باشند، افزود: علاوه بر انسان‌ها، حیوانات، گیاهان و جو زمین نیز در معرض آسیب قرار دارد.

متخصص عفونی تصریح کرد: افزایش حفره ازن در جو زمین می‌تواند اثرات زیست محیطی به همراه داشته باشد که از جمله آنها می‌توان به بارش باران‌های اسیدی که بر بیماری‌های تنفسی تأثیرگذار هستند و آسیب‌های کلیه و کبد اشاره کرد.

صالحی با اشاره به اینکه عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی و دستگاه تنفسی فوقانی و عفونت گوش میانی بیشتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است و مهاجرت مردم از شهرهای آلوده می‌تواند تبعات منفی از جمله افزایش بیماری‌های اندمیک را در پی داشته باشد.

وی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند وبا، تیفوئید، شیگلوز، آمبیاز و بعضی از بیماری‌های انگلی روده و بیماری انگلی خونی، شپش و گال در این مهاجرت‌ها بیشتر دیده می‌شود، گفت: افزایش دما می‌تواند افزایش تکثیر پشه آنوفل و مالاریا را در پی داشته باشد و تکثیر بعضی از جوندگان و پشه خاکی که سالک را بیشتر می‌کند، افزایش می‌دهد.

متخصص عفونی اضافه کرد: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود و آلودگی هوا نیز افزایش تعداد arbovirus را در پی خواهد داشت که بعضی از این ویروس‌ها تب دانگی و بیماری زیکا را ایجاد می‌کند.

صالحی با بیان اینکه بیماری اسپیروکتی می‌تواند در اثر آلودگی هوا تشدید شود که این بیماری تظاهرات پوستی ، مفصلی ، قلبی و CNS دارد، افزود: با توجه به تعدد صدمات آلودگی هوا در بیماری‌های عفونی، توصیه‌های مرتبط باید مد نظر قرار گیرد و استفاده از اجاق گاز برقی و استفاده از گاز برای سوخت ماشین از جمله راهکارهای کاهش الودگی هوا و تأثیرات آن به شمار می‌رود.

کد خبر 751506

دیگر خبرها

  • مصرف روزانه یک مشت آجیل چه فوایدی دارد؟
  • اطلاعاتی مهم درباره غذاهای کنسروی
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند