Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدامین افرا با بیان اینکه ریه یکی از اندام‌های حیاتی در بدن انسان به شمار می‌رود، اظهار کرد: به همین علت مراقبت از این عضو حیاتی در بدن دارای اهمیت بسیاری است، امروز شاهدیم که کرونا ویروس اندام‌های زیادی از بدن انسان را تحت تأثیر عوارض ناشی از خود قرار می‌دهد، ریه بیش از سایر اندام‌ها در موقع ابتلا به این ویروس تحت تأثیر قرار می‌گیرد و حتی می‌تواند باعث مرگ انسان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این محقق طب اسلامی افزود: به همین علت برای مقابله با کرونا ویروس باید اندام‌هایی حیاتی مانند ریه که در معرض خطر هستند را تقویت کنیم؛ ورزش منظم، تغذیه مناسب، کاهش استرس و عصبانیت یک نکته مهم و حائز اهمیت در تقویت اندام‌های حیاتی و سلامت اعضای بدن است.

وی در ادامه با اشاره به تأثیرات منفی یبوست بر اندام‌های بدن انسان، توضیح داد: زمانیکه مواد دفعی از بدن انسان به راحتی دفع نمی‌شود، عصاره این مواد زائد به وسیله گردش خون به سایر نقاط بدن انتقال پیدا می‌کند و اعضای بدن از جمله کبد، کلیه، چشم، ریه و ... را درگیر می‌کند.

افرا تأکید کرد: بافت ریه به علت حساس بودن بیش‌تر از سایر نقاط بدن مورد آسیب‌های ناشی از یبوست قرار می‌گیرد، بنابراین نیاز است با خوردن وعده‌های غذایی مناسب مانند صبحانه کامل، ورزش در ساعات اولیه روز، خوردن غذا‌های فیبردار مانند کاهو، سبزی و میوه، خوردن گیاهان دارویی مانند برگ ثنا، گل ختمی، فلوس، گل‌محمدی، هلیله سیاه، آلو، پره زردآلو، انجیر و ... به پاکسازی روده‌ها کمک کنید.

محقق طب اسلامی اضافه کرد: یک روش اورژانسی برای پاکسازی روده‌ها در زمان یبوست‌های مزمن تقنیه آب است، هر شخصی می‌تواند در منزل به وسیله شلنگ ضدعفونی شده که در دهانه روده قرار داده آب را با فشار وارد روده‌ها کند و به راحتی خشکی مزاج را برطرف کند.

وی یادآور شد: همچنین می‌توان برای رفع خشکی روده بعد از هر بار طهارت از شیاف روغن‌های طبیعی مانند روغن شترمرغ، کوهان شتر، روغن زیتون، سیاه‌دانه و بادام تلخ استفاده کرد.

افرا در ادامه با پیشنهاد چند راهکار برای تقویت ریه‌ها، عنوان کرد: می‌توان برای اینکار از گل ختمی، گیاه خرنوب، برگ درخت چنار، بخور نعناع، پودر گرد لقاح خرما، استفاده از انفیه‌های قوی برای عطسه‌های پی در پی، سیاه دانه هندی و آویشن شیرازی استفاده کرد، حجامت عام و حجامت ریه‌ها که در دو طرف پشت ریه‌ها انجام می‌شود نیز موثر است.

محقق طب اسلامی در خصوص آلرژی فصل و بهار و اشتباه گرفتن این علائم با کرونا ویروس، توضیح داد: تنگی تنفس، عطسه، سرفه، سوزش، التهاب چشم، خارش و التهابات و خارش پوست، آبرزش بینی، اشک، جوش و کهیر از علائم آلرژی در فصل بهار است.

وی خاطرنشان کرد: برای مواجهه با ویروس‌های مختلف که ریه را تحت تأثیر قرار می‌دهد می‌توان مجاری بینی و گلو را با آب نمک رقیق شده شستشو کرد.

افرا در پایان با بیان اینکه عملکرد ریه افرادی که در ارتفاع بالاتر از دریا زندگی می‌کنند نسبت به سطح دریا زندگی می‌کنند قوی‌تر عمل می‌کند، گفت: به همین دلیل افراد ساکن این مناطق نسبت به کرونا ویروس مقاوم‌تر از افرادی هستند که در تراکم اکسیژن بالاتر تنفس می‌کنند، افرادی که در ارتفاع زندگی می‌کنند ریه آن‌ها برای تنفس فعال‌تر است و مقاومت بالاتری دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر تقویت ریه ویروس کرونا کرونا ویروس بدن انسان اندام ها ریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۵۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد

امین اسدی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت تاکنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است.

به گفته او، با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلا نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است.

اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی ادامه داد: در قالب اردوهای جهادی در روستاهای کم برخوردار و مناطق صعب العبور عشایر، سم پاشی اماکن دامی بصورت رایگان انجام می شود.

به گفته او، با توجه به شیوع ویروس در فصل گرما به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

اسدی گفت: افراد از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه بیماری مشترک انسان و دام، به جد اجتناب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • اسب تروجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ